Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. tammikuuta 2016

L-arginin ett mirakeltillskott för att du ska få ut det mesta av din träning








Här hittar du L-arginin till bra pris alltid.

Innehåll L-arginin HCl 1000 mg per tablet. Tabletten är lätt att svälja.

L-formen indikerar att aminosyran är i fri form.




L-Arginin är en naturlig aminosyra som bland annat används vid bildning av kväveoxid. Kväveoxid har en roll i regleringen av blodkärlen så att de kan vidgas och underlätta blodtransporten. Arginin är ett väldigt populärt tillskott i fitnessvärlden.

Aminosyran L-Arginin ökar kroppens behållning av kväveoxid (NO) vilket vidgar blodkärlen och ger en kraftig blodtillströmning till arbetande muskler. Vid styrketräning framkallar detta en intensiv pump och vid uthållighetsidrott optimeras syreförsörjningen av musklerna och blodomloppets näringstransport.

 
"Många upplever att man får ett jävla tryck i musklerna av L-Arginin redan vid ett rätt harmlöst intag om 500 mg och det beror på att denna aminosyra är en förelöpare till kväveoxid (NO). Kväveoxid (NO) är en gasmolekyl som fungerar som kemisk budbärare för flera funktioner i kroppen men den effekt man känner på gymmet är dess effekt på blodkärlen. Den får nämligen blodkärlen att slappna av således öka blodkärlens vaskularitet och diameter utan att öka blodtrycket – WINNING!"


Ett tillskott av L-arginin kan ge oss det populära och omtalade muskelpumpen som så många strävar efter vid styrketräning, för att få starkare känsla under passet och ökad tillväxt. Men argininet slutar inte här. Det har många andra fördelar också. Läs vidare.


Arginin spelar en viktig roll i kroppens rening av ammoniak (urincykeln) där den omvandlas till ornitin för att sedan återgå till sin ursprungliga argininform igen. Ammoniak, ett vanligt toxin i levern, omvandlas till urinämne med hjälp av arginin.


L-arginin har kallats "naturens Viagra". L-arginin underlättar bildandet av kväveoxid.
Kväveoxid har en central roll i kärlsystemets funktion, och styr bland annat tillförseln av blod i svällkropparna i penis och i kvinnans slida. Kväveoxid påverkar dessutom lustcentrum i hjärnan. Forskning har visat att kväveoxid jobbar tillsammans, där nervcellerna hjälper till att omvandla arginin till kväveoxid, vilket blir uppstarten till en erektion. Dessutom består mannens sädesvätska till ca 80 % av arginin och kan teoretiskt bidra till både ökad spermaproduktion och -hastighet.


Arginin i kroppen behövs bland annat vid tillverkningen av proteinet hemoglobin, som transporterar syre från lungorna ut i cellerna. Arginin är även involverat i fettförbränningen och insulinproduktionen. Arginin är en förelöpare till tillväxthormon och ökar mängden av dopamin. Dopamin ingår i hjärnans belöningssystem som utsöndras i takt med våra känslointryck och får oss mer motiverade.


Arginin spelar även en stor roll i kroppens förmåga att reparera skadad vävnad och i bildandet av kväveoxid som skyddar kroppen från bakterier och parasiter. Arginin förbättrar sårläkning.


Arginin är mycket stärkande för immunförsvaret och stimulerar produktion av T-celler. Det ökar neurotransmittorn dopamin som förbättrar inlärning och minnet. Arginin motarbetar åderförkalkning och förbättrar endotelfunktion också.


Bristsymtom innehåller sterilitet, för tidigt åldrande, brist på tillväxthormon, övervikt, impotens, toxicitet.


Argininets popularitet gör att du bäst provar det själv.


En vanlig dos ligger på runt 2-5 gram oavsett om du använder det för träning eller potens, och rekommenderas före träning och innan nattsömn för maximal effekt. Om du vill testa vad L-arginin kan göra för dig, ska du tänka på att inta det på tom mage. Behöver du äta samtidigt, välj då kolhydrater framför protein, eftersom proteiner kan försämra upptaget. Arginin kan användas upp till 15 g per dag.






KÖP
California-Gold-Nutrition-L-Arginine-1000-mg-60-Tablets HÄR OCH HA DET SÅ BRA!





Källor:
http://www.svensktkosttillskott.se/artiklar/l-arginin
http://axonblogg.se/l-arginin-pengar-i-sjon-eller-mirakeltillskott/
http://www.expressen.se/halsoliv/dodslarm-om-nya-sexpillret/
http://kurera.se/aminosyror-l-arginin/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti